B o ~s k    m o c   Z a t m n    d o 
a s n   z l e p a    t o k   v ae c h   t v  c h   j e d n o t e k   m  t o  n a   m a p .   B h e m   d o b y ,   k d y   j e   s l u n c e   z a s t  n n o ,   b u d o u   b o j o v a t   m a g i c k y   p o s  l e n o u   m o c  . 
 
 
 
 P r o   v y v o l  n    z a t m n    k l k n i   l e v  m   t l a 
 t k e m   n a   i k o n u   Z a t m n    n a   v r c h u   o b r a z o v k y   a   p a k   k l i k n i   k d e k o l i   n a   m a p .     